Neuk Je Schoonmoeder #5 / Едрить твою мать #5 (разбит на эпизоды) (Quest Erotic Entertainment / Don & Ad Original) [2006 г., Amateurs, MILF, Older, Fat, All Sex, DVDRip] (Lina, Elizabeth, Nikita, Ilse)

Neuk Je Schoonmoeder #5 / Едрить твою мать #5
-Год производства: 2006 г.
Страна: Голландия
Жанр: Amateurs, MILF, Older, Fat, All Sex
Продолжительность: 1ч 51мин
Студия: Quest Erotic Entertainment / Don & Ad Original
В ролях: Lina, Elizabeth, Nikita, Ilse
Описание:
Lina
Afreizen naar Belgie Knokke is voor Don en Ad altijd feest. Wat komen we nu weer tegen. Zo'n lekkere schoonmoeder kom je niet vaak tegen. Lina is een bemoeizuchtige weduwe die het maar niet kan laten om zich met haar kleindochter te bemoeien en bezig te zijn. Het wordt eens tijd voor wat afleiding en wellicht dat ze na 5 jaar zonder sex te hebben gezeten weer eens wat nieuws gaat proberen.
Elizabeth
Elizabeth is een lekkere meid die van het leven geniet. Ze is alleen wat lui en moest eens wat beweging hebben, haar schoonzoon vind dat hard nodig. Ze deed haar best om in beweging te komen en dat is aardig gelukt.
Nikita
Op weg naar het hoge noorden, daar zat Hendrik die 30 jaar verschil toont met de dochter van Nikita. Zijn schoonmoeder is vaak alleen daar haar man Jaap altijd op zee is. In de plaatselijke kroeg in Suurhuisterveen is ze regelmatig te vinden aan het biljart. Het koste wat moeite om deze dronkaard te overtuigen, maar met het lik op stuk beleid hebben we haar zover gekregen.
Ilse
Marco was het die ons weer deed huiveren. Ilse uit Urk heeft smetvrees en daardoor al 15 jaar geen sex gehad. De opdracht is, help haar van haar smetvrees af door een goede wip. We troffen haar met handschoenen aan en een stofzuiger in de hand. Zal het de boys lukken??.
Качество видео: DVDRip
Формат видео: AVI
Видео кодек: DivX
Аудио кодек: MP3
Видео: 720x576 (1.25:1), 25 fps, DivX Codec 4.x ~1505 kbps avg, 0.14 bit/pixel
Аудио: 48 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~128.00 kbps avg

Скриншоты